Dubai
Door: Yvon en Johannis
20 Februari 2011 | Zuid-Afrika, Kaapstad
Dubai,
Dubai is top, een in de woestijn geplaatste perfect world, alles ziet er zoo mooi uit. We zijn onze eerste dag naar het hoogste gebouw ter wereld gegaan de burj kalifa 828 M, en hebben de grootste mall bezocht waarin zich tevens een aquarium en een ijbaan bevinden. Het hoogste gebouw was echt een superervaring, waarna we lekker een filmpje (sanctum) hebben bekeken. De 2e dag palm island bezocht, die niet echt gemaakt was voor voetgangers en het 7 sterren hotel. Dubai, een toppertje, vooral na een maand india ;)
20 Februari 2011 - 18:23
Hedwig:
Hoi!
Wat leuk om jullie verslagen te lezen! En mochten jullie nog in Johannesburg zijn op 6 maart: wij vertrekken dan vanuit Johannesburg weer terug naar Nederland, dus wie weet ergens wat drinken?:)
Hele goede reis, ben benieuwd wat jullie in Zuid Afrika allemaal gaan zien en doen!
Groetjes!